sjedeća kosilica AS 900 Enduro

sjedeća kosilica AS 900 Enduro

sjedeća kosilica AS 915 Sherpa 2WD

Opremljen sa sustavom križnih noževa i zatvorenom platformom za košnju omogućuje modelu AS 915 2WD pouzdanu košnju trave i drugog raslinja do visine od 1,2 m. Lebdeći ovjes omogućuje da se nosač kosilice prilagodi neravnim površinama i time štiti noževe i

Kategorije: Strojevi AS Motor - Kosilice sa sjedalom
 
Proizvođač: AS Motor
 
Imate pitanja?
Za artikle iz ove kategorije obračunava se posebna dostava. Kontaktirajte nas prije naručivanja za informacije o dostavi za pojedini artikal.
Cijena:
98.200,00 kn
13.033,38 EUR
 

Dostupno: 1kom

Za ovaj artikal je potrebno poslati upit kako bi provjerili dostupnost
 
 

Uđite u Sherpa familiju: Ergonomija sjedeće kosilice sjedinjuje se s agilnošću! NOVO U 2019!

Osigurajte svoje mjesto u klasi Sherpa. Lebdeće kućište za košnju, sustav s križnim noževima, obodni cjevasti okvir i ručka za upravljanje jednom rukom su prednosti našeg AS 915 Sherpa 2WD modela. Sveobuhvatan stroj za ambiciozne privatne korisnike ili profesionalnu upotrebu.

Robusni motor i udobna trakcija

AS 915 Sherpa 2WD pogonjen je dvocilindarskim motorom tvrtke Briggs & Stratton Professional Series 7220. Motor od 656 cm³ i do 22 KS, opremljen je pumpom za ulje i gorivo. Varijabilni pogonski pogon dolazi preko hidrostatskog prijenosa. Brzina naprijed od 0-10,5 km / h i brzine unatrag od 0-8,2 km / h se mogu kontrolirati jednom rukom. Još jedna prednost: mehanička ručna kočnica je integrirana u polugu pogona. Ograničeni diferencijal klizanja može se uključiti u bilo kojem trenutku za dodatnu trakciju.

LINKOVI:

YouTube
sjedeća kosilica AS 915 Sherpa 2WD


Kategorija: StrojeviAS Motor - Kosilice sa sjedalom
Proizvođač: AS Motor
 

Kupite i slične proizvode: