kosilica baterijska H LC 551iV

kosilica baterijska H LC 551iV

kosilica baterijska H LC 347iVX

Radi se o samohodnoj baterijskoj kosilici koja je predviđena za manje ili srednje velike travnjake. Moguće je povezivenje preko Bluetootha preko kojeg se tada dobivaju podaci i informacije što omogućuje efikasnije održavanje i servis.

Kategorije: Strojevi Baterijski program Kosilice
 
Proizvođač: HUSQVARNA
 
Imate pitanja?
Za artikle iz ove kategorije obračunava se posebna dostava. Kontaktirajte nas prije naručivanja za informacije o dostavi za pojedini artikal.
Cijena:
769,00 €
5.794,03 KN
 
Kataloški broj: HU-967 86 23-01

Dostupno: 1kom

Za ovaj artikal je potrebno poslati upit kako bi provjerili dostupnost
 
 

Baterijska kosilica sa većom širinom košnje i sa utorom za dvije baterije. Moguće je kombinirati različite Husqvarna baterije (BLi100/150/200/300...). Nakon što se jedna baterija potroši, stroj automatski prebacuje na drugu. Tiha, učinkovita sa nula emisija štetnih plinova i vrhunskom otkosom.

Ergonomski dizajn uključuje intuitivnu tipkovnicu, uz pregled stanja baterija, jednostavno podešavanje visine košnje te lako manevriranje. Radi se o samohodnoj baterijskoj kosilici koja je predviđena za manje ili srednje velike travnjake.

Moguće je povezivenje preko Bluetootha preko kojeg se tada dobivaju podaci i informacije što omogućuje efikasnije održavanje i servis.'


kosilica baterijska H LC 347iVX


Kategorija: StrojeviBaterijski programKosilice
Proizvođač: HUSQVARNA
 

Kupite i slične proizvode: